Morjana

Het Merk

_
Morjana Cosmetics bestaat uit twee lijnen: de Marrakech Dream en Hammam Essentials, met Fairtrade schoon­heids­producten die natuurlijke grondstoffen en ingrediënten uit Marokko bevatten. Alle producten zijn vrij van parabenen en minerale oliën.
Over

Morjana

_

Morjana is in Marokko een klein fragment van oker koraal, bekend om zijn beschermende en magische effecten. Het is een erfstuk dat wordt doorgegeven van moeder op dochter als een teken van geluk.

Morjana werd geboren uit de ontdekking van de vrouwen coöperatie in Essaouira die Argan olie produceren. Het helpen van deze vrouwen met dit project voelt natuurlijk en gaat vanzelf. De filosofie van Morjana is gebaseerd op het idee van het delen, het is een uit­nodi­ging om te reizen, het streven naar eerlijke handel en naar het eco­logisch behoud van de Argan boom.

Door deze authentieke en innovatieve producten, onthult Morjana de weelderige en kostbare schoonheidsgeheimen van vrouwen uit het Oosten. Door een combinatie tussen geavanceerde westerse techno­logie en oosterse tradities, ontwikkelde Morjana twee compacte lijnen voor het gelaat, haar en lichaam die dankzij hun bijzondere samenstelling geschikt zijn voor ieder huidtype en elke huidconditie.­

Morjana

Voor spa’s, wellness centra en schoonheidssalons

_

Als professioneel spa merk voldoet Morjana aan de eisen van de schoonheidsspecialisten binnen prestigieuze spa’s over de hele wereld. De voortdurende ontwikkeling van nieuwe producten, rituelen en marketing tools maakt Morjana een dynamisch merk dat luistert naar haar klanten en trends.

Rituelen


Morjana biedt u een professionele behandeling trouw aan de voorouderlijke schoonheidsrituelen en geheimen uit Marokko.

Bij ieder ritueel ervaart u nieuwe sensaties en nieuwe geuren. Het is een ontsnapping om op te warmen op een luxueuze oosterse plaats, waarbij de huid een nieuw leven wordt ingeblazen, omwikkeld met zachtheid en sensualiteit. Een ritueel staat voor het genieten van de meest fantastische en betoverende ervaring.